Főoldal
Hírek
Település története
Intézmények
Iskola, Óvoda
Sport
Egyházközösség
Önkormányzat
Hírdetések
3D gömbpanoráma
Rendeletek
Nyomtatványok
Civil szervezetek
Rendezvények
Szolgáltatók
Idegenforgalom
Értéktár
Galéria
Vendégkönyv
Vendégkönyv
Név:
E-mail:
Megjegyzés:

admin
A rovat naprakész, köszönjük az észrevételt.
2016-02-03 15:34:00


H.V.
Az egész rovat frissítésére gondoltam. Nem csak egy személyi változás történt, ha jól tudom. :-) Ezen adatok szerint nem lehet ügyintézőhöz fordulni, mert akik itt fel vannak tüntetve már nem dolgoznak (jó ideje).
2016-02-02 13:20:00


H.V.
A hivatal munkatársainak című rovat frissítésére lenne lehetőség????
2016-01-28 14:06:00


Véges János
Kedves polgármester Úr ! Sajnos megint "kutyabajom" van. Úgy látszik, hogy itt a környéken lakik az összes neveletlen kutya és a felelőtlen gazdája ! Ma, nov. 11-edike éjjel 2óra és 45 perc van, ami azért fontos, mert a Kossuth u. 78 szám alatti kutya már két és fél órája egyfolytában ugat. Szinte menetrendszerűen éjfél után rázendít az ugatásra és nem tudja abbahagyni ! Szerintem senki sem köteles egy felelőtlen " gazdi " kutyáját éjjelente, amikor mindenki aludni , pihenni szeretne, órákon keresztül hallgatni. Miféle felelőtlen - a szomszédok nyugalmát semmibe vevő kutyatulajdonos lakhat ottan ?! Kb. éjjel két órakkor kimentem az utcára megnézni, hogy mit ugat a kutya ? SEMMIT. Egy lélek sem volt az utcán, sem macska, sem idegen kutya de még egy becsületes tolvaj vagy betörő sem állt és lelkesen hallgatta a kutyaugatást. Csodálom a szomszédokat akik biztosan hallják a " zavarást ", de senki sem tesz ellene semmit, nem szólnak a tulajnak, hogy igyekezzen megnyugtatni, féken tartani a kutyáját, mert ZAVAR !! Mivel az előző panaszom a lehető legjbban megoldódott, kérem tisztelettel ismét közbenjárni és elérni hogy ebben az esetben is mindenki megelégedésére nyugalom térjen a Kossuth utcába. ( Most már éjjel három is elmúlt, de a kutya még mindig szünet nélkül ugat !!) Tisztelettel Véges János.
2015-11-11 03:06:00


Kovács György
Kedves Várvölgyiek! De mindenki aki olvassa! Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a honlapra (ill. vendégköny linkre)! Segítségüket szeretném kérni a Várvölgyről származó unokatestvéreim felkutatására. Anno 8-12 évesen minden nyáron legalább egy hónapot Várvölgyön nyaraltam, amit máig nem felejtek (62 évesen). Néhai Kovács D Miklós és neje szül. Kozma Margit voltak a nagyszüleim. Négy fiúk volt. születési sorrendben, Lajos, Miklós, Ferenc és Károly Én a Miklós fia vagyok, az öcsém pedig az Anti. Én vagyok az unokatesvérek közül a legidősebb. Lajos bátyám (aki Keszthelyen élt feleségével Terézzel) fiát Lacinak hívják, aki most kb. 60 éves lehet. Ferenc bátyám ( aki Taplcán élt feleségével Herminával) fia szintén Ferenc, lánya Adél. A legfiatalabb fiú Károly (szintén Keszthelyen élt feleségével Arankával, Ari ángyival) lánya Szilvia. Kedves Unokatestvéreink, Laci,Feri, Adél, Szilvi, ha valaha ide találtok, legyetek szivesek írjatok pár sort a georgkovacs@gmail.com emailre, vagy hívjatok a 202603528 mobil számon. Bizakodó várakozással Gyuri bátyátok
2015-11-07 19:16:00


 

 

 

 

 

Pannon Interaktív