Főoldal
Hírek
Település története
Intézmények
Iskola, Óvoda
Sport
Egyházközösség
Önkormányzat
Hírdetések
3D gömbpanoráma
Rendeletek
Nyomtatványok
Civil szervezetek
Rendezvények
Szolgáltatók
Idegenforgalom
Értéktár
Galéria
Vendégkönyv
Vendégkönyv
Név:
E-mail:
Megjegyzés:

Véges János
Kedves polgármester Úr ! Sajnos megint "kutyabajom" van. Úgy látszik, hogy itt a környéken lakik az összes neveletlen kutya és a felelőtlen gazdája ! Ma, nov. 11-edike éjjel 2óra és 45 perc van, ami azért fontos, mert a Kossuth u. 78 szám alatti kutya már két és fél órája egyfolytában ugat. Szinte menetrendszerűen éjfél után rázendít az ugatásra és nem tudja abbahagyni ! Szerintem senki sem köteles egy felelőtlen " gazdi " kutyáját éjjelente, amikor mindenki aludni , pihenni szeretne, órákon keresztül hallgatni. Miféle felelőtlen - a szomszédok nyugalmát semmibe vevő kutyatulajdonos lakhat ottan ?! Kb. éjjel két órakkor kimentem az utcára megnézni, hogy mit ugat a kutya ? SEMMIT. Egy lélek sem volt az utcán, sem macska, sem idegen kutya de még egy becsületes tolvaj vagy betörő sem állt és lelkesen hallgatta a kutyaugatást. Csodálom a szomszédokat akik biztosan hallják a " zavarást ", de senki sem tesz ellene semmit, nem szólnak a tulajnak, hogy igyekezzen megnyugtatni, féken tartani a kutyáját, mert ZAVAR !! Mivel az előző panaszom a lehető legjbban megoldódott, kérem tisztelettel ismét közbenjárni és elérni hogy ebben az esetben is mindenki megelégedésére nyugalom térjen a Kossuth utcába. ( Most már éjjel három is elmúlt, de a kutya még mindig szünet nélkül ugat !!) Tisztelettel Véges János.
2015-11-11 03:06:00


Kovács György
Kedves Várvölgyiek! De mindenki aki olvassa! Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a honlapra (ill. vendégköny linkre)! Segítségüket szeretném kérni a Várvölgyről származó unokatestvéreim felkutatására. Anno 8-12 évesen minden nyáron legalább egy hónapot Várvölgyön nyaraltam, amit máig nem felejtek (62 évesen). Néhai Kovács D Miklós és neje szül. Kozma Margit voltak a nagyszüleim. Négy fiúk volt. születési sorrendben, Lajos, Miklós, Ferenc és Károly Én a Miklós fia vagyok, az öcsém pedig az Anti. Én vagyok az unokatesvérek közül a legidősebb. Lajos bátyám (aki Keszthelyen élt feleségével Terézzel) fiát Lacinak hívják, aki most kb. 60 éves lehet. Ferenc bátyám ( aki Taplcán élt feleségével Herminával) fia szintén Ferenc, lánya Adél. A legfiatalabb fiú Károly (szintén Keszthelyen élt feleségével Arankával, Ari ángyival) lánya Szilvia. Kedves Unokatestvéreink, Laci,Feri, Adél, Szilvi, ha valaha ide találtok, legyetek szivesek írjatok pár sort a georgkovacs@gmail.com emailre, vagy hívjatok a 202603528 mobil számon. Bizakodó várakozással Gyuri bátyátok
2015-11-07 19:16:00


Véges János
Kedves polgármester Úr ! Előszőr is hiányolom , hogy az Ön telefonszámát sehol sem találtam !! Pedig néha lenne sürgősségi bejelentés, vagy kérelem ! A mostani írásom azért kerekedett, mert szép lassan a türelmem is " véges ". És nem csak az enyém, hanem az egész környék - Kossuth L. utca és a polgármesteri hivatal a templommal együtt - ahol pl. a vasárnapi misét is érzékenyen és -sajnos - igen hallhatóan zavarja a Fischel Balázs idegbeteg vagy neveletlen - vagy mindkettő Bodza nevű kutyája . Ma 09.27-én - vasárnap - amikor lehetőleg mindenki pihenni, megnyugodni, a következő munkahétre erőt gyűjteni szeretne már kora reggel óta ( most már 13.51 van ), tehát cirka öt órája, hogy szünet nélkül nyavalyog - mert nem ugat, hanem visít stb. Nem hiszem, hogy egy ilyen CSENDZAVARÓ állat és főleg a tartója ellen nem lehet Magyarországon valamiképpen eljárni !!? Mi, a közvetlen szomszédok igen barátságos , normális viszonyban vagyunk, de a jószomszédi viszony kölcsönös kell, hogy legyen, ezért a Fischelék is KÖTELESEK a környéken lakókat is respektálni. eddig erről - sajnos- szó sem lehet. Kedves polgármester Úr ! ezennel tisztelettel, de határozottan felkérem, hogy ezért az áldatlan állapotért a leg határozottabban fellépni szíveskedjék mindannyiunk érdekében. Megjegyzem, hogy már többször , személyesen beszéltem a szomszéddal a bántó kutyanyavalygás miatt, de eddig teljesen eredmény nélkül. Ma - vasárnap - betelt a pohár, nem vagyok - és mások sem - eltűrni ezt a nyilvánvaló zaklatást tovább eltűrni. Tisztelettel, Véges János.
2015-09-27 14:14:00


Balázs Ferencné
Tisztelt Barcza Balázs! Már két éves probléma a miénk. Sógorommal, Balázs Lászlóval, megörököltünk egy pincét szőllővel, mely sajnos Csepregi István telek végébe található. Tudomásom szerint minden papír bent van. A gond az amit már Ön is tud, hogy nem tudjuk megközelíteni a saját telkünket, Csepregi Úr jóvoltából, mivel lezárta előlünk az oda vezető utat. Ilyen a mesében sincs hogy valaki elől lezárják a saját birtokát. Igéretet kaptunk hogy kivizsgálják az ügyet. Hány évet kell még várnunk hogy intézkedjenek. Miért félnek ettől az embertől ennyire. Kérem mielőbbi kivizsgálásukat, az ügy már nem zűr halasztást. Tisztelettel Balázs Ferencné Balatonederics 2015. 05 19
2015-05-20 14:32:00


Nyirádi Zoltán
Kedves Deli Katalin! Kár,hogy nem lehet visszaolvasni az eredeti bejegyzést,amire válasz érkezik. Tudom,baj van a szövegértéssel is,ezért pontosítok: én arról beszéltem,hogy egy európai pl. német vagy osztrák faluban napokon belül intézkednének a fölösleges zajok megszüntetéséről. A lényeg a "fölösleges" jelzőn van,anno az én kutyám is jelzett,de nem ugatott egész nap,mert én rászóltam. Ez nem a faluról szól,hanem csak az embertársaink tiszteletéről,hiszen mindenkinek joga van a pihenéshez. Ehhez csak intelligencia kell és annak nincs köze a lakóhelyhez,de még az iskolázottsághoz sem. A neveltetéshez annál inkább.
2015-03-17 10:21:00


 

 

 

 

 

Pannon Interaktív