Főoldal
Hírek
Település története
Intézmények
Iskola, Óvoda
Sport
Egyházközösség
Önkormányzat
Hírdetések
3D gömbpanoráma
Rendeletek
Nyomtatványok
Civil szervezetek
Rendezvények
Szolgáltatók
Idegenforgalom
Értéktár
Galéria
Vendégkönyv
Vendégkönyv
Név:
E-mail:
Megjegyzés:

Véges János
Kedves polgármester Úr ! Előszőr is hiányolom , hogy az Ön telefonszámát sehol sem találtam !! Pedig néha lenne sürgősségi bejelentés, vagy kérelem ! A mostani írásom azért kerekedett, mert szép lassan a türelmem is " véges ". És nem csak az enyém, hanem az egész környék - Kossuth L. utca és a polgármesteri hivatal a templommal együtt - ahol pl. a vasárnapi misét is érzékenyen és -sajnos - igen hallhatóan zavarja a Fischel Balázs idegbeteg vagy neveletlen - vagy mindkettő Bodza nevű kutyája . Ma 09.27-én - vasárnap - amikor lehetőleg mindenki pihenni, megnyugodni, a következő munkahétre erőt gyűjteni szeretne már kora reggel óta ( most már 13.51 van ), tehát cirka öt órája, hogy szünet nélkül nyavalyog - mert nem ugat, hanem visít stb. Nem hiszem, hogy egy ilyen CSENDZAVARÓ állat és főleg a tartója ellen nem lehet Magyarországon valamiképpen eljárni !!? Mi, a közvetlen szomszédok igen barátságos , normális viszonyban vagyunk, de a jószomszédi viszony kölcsönös kell, hogy legyen, ezért a Fischelék is KÖTELESEK a környéken lakókat is respektálni. eddig erről - sajnos- szó sem lehet. Kedves polgármester Úr ! ezennel tisztelettel, de határozottan felkérem, hogy ezért az áldatlan állapotért a leg határozottabban fellépni szíveskedjék mindannyiunk érdekében. Megjegyzem, hogy már többször , személyesen beszéltem a szomszéddal a bántó kutyanyavalygás miatt, de eddig teljesen eredmény nélkül. Ma - vasárnap - betelt a pohár, nem vagyok - és mások sem - eltűrni ezt a nyilvánvaló zaklatást tovább eltűrni. Tisztelettel, Véges János.
2015-09-27 14:14:00


Balázs Ferencné
Tisztelt Barcza Balázs! Már két éves probléma a miénk. Sógorommal, Balázs Lászlóval, megörököltünk egy pincét szőllővel, mely sajnos Csepregi István telek végébe található. Tudomásom szerint minden papír bent van. A gond az amit már Ön is tud, hogy nem tudjuk megközelíteni a saját telkünket, Csepregi Úr jóvoltából, mivel lezárta előlünk az oda vezető utat. Ilyen a mesében sincs hogy valaki elől lezárják a saját birtokát. Igéretet kaptunk hogy kivizsgálják az ügyet. Hány évet kell még várnunk hogy intézkedjenek. Miért félnek ettől az embertől ennyire. Kérem mielőbbi kivizsgálásukat, az ügy már nem zűr halasztást. Tisztelettel Balázs Ferencné Balatonederics 2015. 05 19
2015-05-20 14:32:00


Nyirádi Zoltán
Kedves Deli Katalin! Kár,hogy nem lehet visszaolvasni az eredeti bejegyzést,amire válasz érkezik. Tudom,baj van a szövegértéssel is,ezért pontosítok: én arról beszéltem,hogy egy európai pl. német vagy osztrák faluban napokon belül intézkednének a fölösleges zajok megszüntetéséről. A lényeg a "fölösleges" jelzőn van,anno az én kutyám is jelzett,de nem ugatott egész nap,mert én rászóltam. Ez nem a faluról szól,hanem csak az embertársaink tiszteletéről,hiszen mindenkinek joga van a pihenéshez. Ehhez csak intelligencia kell és annak nincs köze a lakóhelyhez,de még az iskolázottsághoz sem. A neveltetéshez annál inkább.
2015-03-17 10:21:00


zoli
Köszi! zoli
2014-10-09 13:57:00


réka
Szép hely,réka
2014-10-08 09:46:00


 

 

 

 

 

Pannon Interaktív